

## **February Meeting Agenda**

## eHealth Commission

February 8, 2023 | 12:00 to 1:30 PM | 303 E. 17<sup>th</sup> Ave Room 7ABC | Zoom <u>link</u>, Passcode: ehealth | \*Commissioners please use unique panelist link\*

Agenda Items

Title	Start	Duration
Open		
<ul> <li>Call to Order</li> <li>Roll Call and Introductions</li> <li>Approval of January Minutes</li> <li>February Agenda and Objectives</li> </ul>	12:00	5 mins
Kaakpema "KP" Yelpaala, Chair		
Announcements  OeHI Updates-eHealth Commission Updates Decision Items & Action Items  Stephanie Pugliese, Director, Office of eHealth Innovation (OeHI)  eHealth Commissioners	12:05	10 mins
New Business		
Commissioner Spotlight Toni Baruti, Chief Technology and Innovation Officer, AllHealth Network	12:15	25 mins
Commissioner Spotlight Misgana Tesfaye, Director, Business Innovation, Technology & Security (BITS), Dept. of Human Services	12:40	25 mins
Commission Discussion: Consent Workgroup Relaunch Wes Williams, eHealth Commissioner Melissa Hensley, OeHI Interoperability Product Strategist Craig Kim, OeHI Senior Project Manager	1:05	10 mins
Public Comment Period	1:15	5 mins
<ul> <li>eHealth Commission Meeting Closing Remarks</li> <li>Open Discussion</li> <li>Recap Action Items</li> <li>Future Agenda Items</li> <li>Adjourn Public Meeting</li> <li>Kaakpema "KP" Yelpaala, Chair</li> </ul>	1:20	10 mins