

October Meeting Agenda

eHealth Commission

October 11, 2023 | 12:00 to 2:00 PM| Zoom link , *Commissioners please use unique panelist link*

Agenda Items

Title	Start	Duration
Open		
 Call to Order Roll Call and Introductions Approval of July and September Meeting Minutes October Agenda and Objectives Kaakpema "KP" Yelpaala, Chair 	12:00	5 mins
 Announcements OeHI Updates-eHealth Commission Updates Decision Items & Action Items 	12:05	10 mins
New Business		
Commissioner Spotlight: Michael Archuleta Chief Information Officer, HIPAA & Information Security Officer, Mt. San Rafael Hospital	12:15	30 mins
Commissioner Spotlight: Wes Williams VP & Chief Information Officer, Wellpower	12:45	30 mins
CO Health Innovation Resources Platform (CHIRP) Stephanie Pugliese, Director, OeHI Ashley Heathfield, Sr. Project Manager	1:15	30 mins
Public Comment Period	1:45	5 mins
 eHealth Commission Meeting Closing Remarks Open Discussion Recap Action Items Future Agenda Items Adjourn Public Meeting Kaakpema "KP" Yelpaala, Chair 	1:50	10 mins